Coffee Shoyu

Kód: 80/250 80/100 Zvolte variantu
380 Kč 1 050 Kč od 380 Kč 339,29 Kč bez DPH 937,50 Kč bez DPH od 339,29 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta

Coffee shoyu je nositelem jedinečné chuťové profilace, která se skládá z bohaté chuti sójové omáčky a mírně hořké chuti kávy. Dá se použít jako dip pro sushi, sashimi nebo tempuru. Coffee shoyu dodává jídlu novou chuť a umocní chuť ryb a mořských plodů, přidejte ho do teriyaki omáčky nebo marinády pro grilované maso nebo zeleninu. Coffee shoyu dá jídlu příjemnou a bohatou chuť. Dejte ho do salátového dresinku, Dodává salátům novou vrstvu chuti, a může být použit jako alternativa k tradičním dresinkům. Kápněte trošku do polévky nebo vývaru, Coffee shoyu dodává vývaru hloubku a bohatou chuť. Používá se jako koření do japonských i západních jídel, jako jsou masová jídla, omáčky, saláty, marinády a polevy. Tento produkt je relativně nový na trhu, ale stává se stále populárnějším mezi gurmány a kuchaři po celém světě.

Složení: káva, ječmen, Aspergillus Oryzae, voda, sůl

Vegan, obsahuje lepek a kofein

Detailní informace

Detailní popis produktu

Je jedním z produktů, které se používají v tříhvězdičkové michelinské restauraci Noma,která se nachází v Kodani v Dánsku, a my vyrábíme naše Coffee Shoyu podle jejich receptury, kterou jsme citlivě modifikovali. Je to nový typ shoyu, který se vyrábí fermentací kávy pomocí enzymů lipázy, proteázy a amylázy.
 

O Shoyu

Shoyu je japonská sójová omáčka vyráběná ze směsi fermentovaných sójových bobů, pšenice, soli a vody. Tato omáčka se používá jako základní koření v mnoha japonských jídlech. Existuje několik druhů shoyu s různými chutěmi a barvami, včetně světlého a tmavého shoyu. Tmavší verze shoyu má delší fermentační dobu a má výraznější chuť a tmavší barvu. Shoyu je také oblíbené koření v jiných asijských kuchyních, jako jsou korejská, čínská a vietnamská.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola